Permsal Magnesium Experience Center | Workshop Magnesium

Tijdens een unieke trainingsdag leer je samen met je collega’s alles over magnesium, geniet je van een heerlijke magnesiumrijke maaltijd en ervaar je verschillende behandelmethodes met magnesium. 

Direct reserveren?

Permsal opent het eerste magnesium experience center van Nederland waarbij kennis en ervaring over magnesium samenkomen.

Uniek concept

Een uniek concept waarbij kennis en ervaring over magnesium samenkomen.

Professionals

We heten professionals en (toekomstige) partners van harte welkom in het Permsal magnesium experience center.

Reserveer direct

Opleiding nu slechts € 350,- inclusief Permsal starterspakket met een € 300,- verkoopwaarde ex. BTW

Permsal Magnesium - Icoon

Ervaar bijzondere magnesium behandelingen om het magnesium tekort aan te vullen. Daarna heerlijk ontspannen aan het zwembad.

Opleiding voor professionals

We heten professionals en (toekomstige) partners van harte welkom in het Permsal magnesium experience center. 

Deze gehele trainingsdag wordt op twee locaties gegeven. Tijdens een unieke trainingsdag leer je samen met je collega’s alles over magnesium (theorie) op hoofdlocatie van Permsal in Breda. Geniet je van een heerlijke magnesiumrijke maaltijd en leer je over verschillende behandelmethodes specifiek gericht op jouw expertise. Ook zul je ervan welk effect magnesium heeft op lichaam en geest door een bezoek aan het Permsal Magnesium Experience Center, SenseCity in Breda. Hier zal je gewichtloos drijven in magnesiumwater in onze floatcabine, relax in de infraroodcabine, ervaar de ontspannende werking van magnesium in combinatie met een andullatie bank en ontgift je lichaam tijdens de magnesium voetenbad.

Elke training is uniek, omdat elke groep verschilt. Daarom bieden wij advies op maat voor diverse vakgebieden, waaronder pedicure, schoonheidsspecialist, wellness, topsporters, sportscholen en fysiotherapeuten.

Aan het einde van de dag ben je niet alleen op de hoogte over alles wat magnesium te bieden heeft, maar zit je ook vol nieuwe inspiratie, kennis en technieken die je kunt toepassen in jouw praktijk. 

Download programma

Direct reserveren?

Gewichtloos zweven op warm magnesiumwater wordt steeds populairder. In tegenstelling tot andere floating centra drijf je in ons experience center in magnesiumchloride, in plaats van epsomzout (een magnesiumsulfaat). Hierdoor wordt het tekort aan magnesium aangevuld. Meer leren over magnesium?


Het grote verschil is dat magnesiumchloride een lichaamseigen stof is en via de huid kan worden opgenomen. In combinatie met de speciaal ontwikkelde cabine die is gemaakt om prikkels van buitenaf uit te sluiten, kom je volledig tot rust. Niet gek, want 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slaap.

Een heilzame en bijzondere ervaring die bijdraagt aan een goede gezondheid en opname van magnesium via de luchtwegen. De infraroodstraling ontspant spieren en de warmte opent poriën voor een extra goede opname van magnesium via de huid.

Andullatie is een behandelingsmethode waarbij een combinatie van mechanische trillingen en infrarood warmte wordt gebruikt. Dit heeft een positieve invloeden op basisfuncties van het lichaam, zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en ontspant spieren. Ook bevordert het de opname van magnesium via de huid en dus ideaal in combinatie met bijvoorbeeld een magnesiumgel pakking.

Een voetbad werkt zeer ontspannend. De bloedvaten verwijden, waardoor gifstoffen gemakkelijker kunnen worden afgevoerd en magnesium extra goed wordt opgenomen. Helpt tegen bijvoorbeeld slaapproblemen, overbelaste voeten en spieren, of preventief tegen verkoudheid.

Prijs | Magnesium workshop

Plan een onvergetelijke workshop voor jezelf als (toekomstige) Permsal partner, waarbij je kunt genieten van onze behandelingen en tegelijkertijd kennis kunt opdoen om jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen met Permsal Magnesium. Profiteer nu van deze speciale aanbieding en versterk de band met ons unieke, hoogwaardige magnesiumproduct, met het oog op een langdurige en trouwe samenwerking.

Voor deze gehele dag aan kennis en ontspanning betaal je nu slechts €350,- exclusief btw, inclusief Permsal magnesium producten met een verkoopwaarde van €300,- ex BTW. Verkoop je deze, dan is de dag dus vrijwel gratis geweest. 
Heb je eerder een startpakket gekocht en wil je toch deelnemen aan de workshop? Dan kun je deelnemen aan de workshop voor €200,-. Gelieve vermelden in de opmerkingen bij de reservering. 

Inclusief

 • Geheel verzorgd dagprogramma van in totaal 6,5 - 7 uur. 
 • Waardevolle theorie & advies op locatie van Permsal
 • Dé Permsal Magnesium Experience behandeling bij Health Wellness SenseCity - 5 intensieve magnesiumbehandelingen in 2.5 - 3 uur t.w.v. €109,- 
 • Verkoopbare Permsal magnesium producten t.w.v. € 300,-
 • Een heerlijk magnesiumrijke lunch
 • Gebruik van verzorgende Permsal magnesium producten
 • Marketingset
 • Lesmateriaal
 • Gratis goodiebag (promo-producten) t.w.v. €40,-

Exclusief

 • Badkleding
 • Badjas, slippers en twee handdoeken te huren €15 p.p. (Rent & Return)

Reserveren

De Magnesium opleiding is (vooralsnog) alleen beschikbaar voor professionals en geschikt voor maximaal 8 personen, op deze manier kunnen we kwaliteit en persoonlijke aandacht garanderen.  

Bij reserveringen vanaf 6 personen is de ruimte voor de groep privé. 

Reserveringen onder 6 personen proberen we zo goed mogelijk te matchen met andere reserveringen om de training specifiek toe te passen op jouw gebied: pedicure, schoonheidsspecialist, wellness, topsporters, sportscholen of fysio-therapeuten.

Attentie: de trainingsdag wordt op twee locaties gegeven.

Adres

Permsal Magnesium
Weidehek 8a 
4824 AS Breda

Adres

SenseCity
Ginnekenweg 11-13
4818 JA Breda
Telefoon: 076 785 74 65

Reserveer eenvoudig online

Maak gebruik van het formulier om een reservering voor het Permsal Experience centrum door te geven. Selecteer de gewenste datum en tijd om een afspraak te maken. let op: de gehele trainingsdag wordt op twee locaties gegeven.

Maandag: 09:00 tot 15:00 
Op maandag start je op locatie van SenseCity (aanvang 08:45 uur) en daarna ga je rond 12:00 uur voor theorie naar de locatie van Permsal.

Woensdag: 13:00 tot 19:00
Op woensdag start je om 13:00 uur voor theorie op locatie van Permsal en ga je rond 17:00 uur naar de locatie van SenseCity.

Liever een andere tijd of datum reserveren? Dit is natuurlijk altijd mogelijk. Gelieve contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Contact

Impressie