VERSTERK JE WEERSTAND MET MAGNESIUM

Wist je dat magnesium bijdraagt aan een sterker immuunsysteem? Het mineraal magnesium stuurt meer dan 300 verschillende enzymen aan. Deze enzymen zorgen ervoor dat allerlei processen in je lichaam goed verlopen. Magnesium zorgt er ook voor dat vitamines beter worden opgenomen in je lichaam (meer info op de website van Stichting OrthoKennis). 

Laad je magnesiumpeil op door in magnesium te floaten of onze Permsal producten voor thuis. We adviseren om dagelijks een magnesium voetenbad te nemen of jezelf in te smeren met onze magnesium olie. Deze zijn verkrijgbaar in onze winkel of de online shop.

Bestel onze Permsal producten Maak een Floatafspraak

Ervaar nu magnesium tijdens onze wellness behandelingen

Ervaar het effect van magnesium

Omdat het positieve effect van magnesium op lichaam en geest steeds bekender wordt wilden wij meer dan producten voor thuisgebruik bieden.

Volledige wellness behandeling

Hoe fijn zou het zijn als iedereen de kracht van magnesium kan ervaren tijdens een wellness behandeling, dat je in volledige rust en ontspanning magnesium absorbeert en ondertussen in de watten gelegd wordt?

SenseCity Breda

De Magnesium Experience is exclusief bij SenseCity te boeken voor €109 p.p.

Permsal Magnesium - Icoon
PERMSAL OPENT SENSECITY IN BREDA

Het kan vanaf nu! Onder de vlag van Permsal Magnesium is SenseCity in Breda opnieuw geopend en bieden wij nu voor iedereen behandelingen in combinatie met ons krachtige magnesium. Waaronder ook onze bijzondere exclusieve magnesiumbehandeling, hét ultieme moment voor jezelf: De Magnesium Experience.

MAGNESIUM EXPERIENCE 

In 2,5 tot 3 uur tijd onderga je vijf heerlijke behandelingen, je ontspant volledig terwijl je tegelijkertijd herstelt en volledig oplaadt. De Magnesium Experience bestaat uit:

  • Verzorgende voetspa
  • Infrarood deken, magnesium & Aloë Vera lichaamspakking & gezichtsmasker
  • Andullatiemassage
  • Infraroodsauna
  • Floaten in magnesium

In volledige privacy en rust kun je genieten van deze heerlijke behandeling. Leuk om alleen te doen maar ook samen met een vriend(in) of partner. 

De behandeling is inclusief magnesiumrijke smoothie, magnesiumrijk hapje, detox thee en vitamine water. Neem badkleding, badjas, slippers en handdoeken mee of huur deze items voor €15 pp bij SenseCity (rent & return)

De Magnesium Experience is ideaal voor iedereen die meer energie kan gebruiken, (top)sporters, ondernemers of mensen met een burn-out. 

De Magnesium Experience is exclusief bij SenseCity te boeken voor € 109 p.p.

SenseCity Breda

Ginnekenweg 11-13
4818 JA Breda
Telefoon: 076 785 74 65

Email: [email protected]