Permsal voor de professionele praktijk

Sluit je aan bij een groeiend netwerk van fysiotherapeuten, wellness centra, masseurs, topsporters, pedicure en sportschoolhouders.

Workshops voor praktijkhouders

Sluit je aan bij een groeiend netwerk van fysiotherapeuten, wellness centra, masseurs, topsporters, pedicure en sportschoolhouders.

Magnesium opname via de huid wordt steeds populairder vanwege de bewezen effectiviteit en wordt steeds vaker toegepast door professionals.

Opleiding tot professional

Permsal staat voor de beste kwaliteit producten en het beste advies. Daarom leiden we onze partners op tot ware magnesium professionals doormiddel van workshops en trainingen. Zodat zij deze kennis op de juiste manier kunnen overdragen op hun klanten.

Interessante winstmarges

Voor nieuwe partners biedt Permsal introductiepakketten: een combinatie van producten, en alle marketing benodigdheden, tegen een voordelige inkoopprijs, met interessante marges.

Wetenschappelijke kennis

Permsal werkt samen met dr. Richard Danel van het Magnesium Health Institute. Hierdoor blijven onze partners op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van magnesium en wetenschappelijke onderzoeken hiernaar.

Permsal Magnesium - Icoon

"We heten je van harte welkom in ons experience center." 

- Maik & Marian

Partner worden

  • Hands-on opleidingen en trainingen 
  • Interessante marges 
  • Professionele kennis 
  • Begeleiding op maat 
  • Magnesium Experience Center 
  • Compleet startpakket + marketingset

Meld je aan als professional bij Permsal en maak gebruik van het inkoopvoordeel als wederverkoper van het Permsal assortiment. 

Registreren

Registreer als professional

Als je ervoor kiest om de producten van Permsal magnesium te verkopen kun je veel positieve reacties verwachten. Je wordt opgeleid om zelf passend advies te kunnen geven. Daarnaast biedt het financiële voordelen om de nieuwe opgedane kennis te delen met je klanten gezien Permsal een goede marge ter beloning biedt.

Voor nieuwe partners bieden we een introductie pakket. Een interessant pakket met een combinatie van alle producten, voorzien van alle marketing benodigdheden. Hierin vind je o.a. handleidingen, flyers, een product display en het gebruikersboek magnesium olie van dr. Barbara Hendel. Ook krijg je beschikking tot de productfotografie en uitgebreide beeldbank van Permsal voor uitingen op je website of drukwerk. Extra promotiemateriaal zoals posters, banners e.d. leveren we op aanvraag graag bij.  

Magnesium tekort aanvullen met olie of sportolie
Permsal Magnesium referentie

Permsal Magnesium Experience Center

Permsal opent het eerste magnesium experience center van Nederland. Een uniek concept waarbij kennis en ervaring samenkomen. Kennis bijspijkeren over de werking en mogelijkheden van magnesium tijdens de theorielessen, genieten van heerlijke magnesiumrijke maaltijden en het ervaren van de verschillende behandelmethodes. Blijf bijvoorbeeld gewichtloos drijven in magnesium water in onze floatcabine, relax in de infraroodcabine met magnesium vernevelaar, ervaar de ontspannende werking van magnesium in combinatie met een andullatie bank en ontgift je lichaam tijdens de voetenbad opgieting. Aan het einde van de dag heb je niet alleen heel veel geleerd, maar ga je tevens volledig ontspannen naar huis.

Health Wellness SenseCity
Locatie: Ginnekenweg 11-13 4818JA Breda

Meer info en reserveren

Ervaringen van professionals

Over het gebruik van Permsal magnesium

Binnen ons sauna en wellness centrum maken wij gebruik van Permsal producten. Tijdens onze massages werken wij met de sportolie van Permsal. 

Wellnessmassage Prinsenbeek

"
"

Onze klanten komen met verschillende klachten bij ons in de praktijk. Tijdens massages en behandelingen maken wij gebruik van Permsal producten om het magnesium tekort aan te vullen. Daarbij adviseren wij verschillende behandelingen om het tekort aan te vullen en lichamelijke klachten te verhelpen.

Fysiotherapie Gestel Eindhoven

"
"

Permsal voegt echt iets toe aan de service van mijn praktijk.

Praktijk Op Goede Voeten Breda

"
"